Boot Camp

En allsiding, intensiv og motiverende treningsform!

Hva er Boot Camp?

Boot Camp er basert på gruppetrening der deltakerne jobber sammen og har det morsomt under treningen. Man trenger ikke være godt trent for å være med på Boot Camp. Konseptet passer for alle uansett hvilket treningsnivå man ligger på før man begynner. Instruktøren «pusher» hver enkelt ut fra eget ferdighetsnivå og alt som forlanges er at hver enkelt deltaker gir 100%!

«En av mine største gleder er å se folk bli sunnere, for å hjelpe dem overgå deres forventninger og aktualisere sine mål, mens man innser at trening er og kan være gøy!»

Lillesand Treningsstudio Boot Camp tilbyr og tilpasser treningen for:

  • Medlemmer av Lillesand Treningsstudio
  • Idrettslag og foreninger
  • Bedrifter
  • Taembuilding
  • Barne Boot Camp

Hva kommer Ideèn fra?

Boot Camp stammer opprinnelig fra amerikansk militærtrening og er en av de raskeste økende trenigsformene i land som USA, England og Australia. Boot Camp trening er basert på prinsippene rundt disilin, motivasjon og funksjonell bevegelse. Til tross for at treningen stammer fra militærtrening vil ingen som deltar bli pekt ut, tråkket på eller gjort narr av, slik som man ser på amerikanske rekruttskoler. Styrke, kondisjon, utholdenhet, spens og balanse utfordres!

“Og selv om Boot Camå kanskje gir deg assosiasjoner til militær helvetesuke… Slapp av, det skal være lek og moro også!”

Logo

Meld deg på Boot Camp i dag!

© 2016 Lillesand Treningssenter

A Free Divi Layout Kit by Geno Quiroz