Nyheter

Hold deg oppdatert på hva som skjer her hos oss

Ekstremt forskjellige, ekstremt like

Sonja og Øystein Lillesand er kone og mann. De deler det aller meste i livet, også hjertebarnet Lillesand Treningsstudio. For selv om de som typer er ulike, er de veldig enige om filosofien for hjertebarnet: Kvalitet og Kompetanse

– Vi har lik filosofi, men angriper utfordringene helt ulikt, sier de to.

Øystein er personlig trener for alle typer kunder, både på gymmet og kan komme hjem til deg som Hjemme PT. Han har tidligere deltatt i mange konkurranser med gode resultater. I dag coacher og pusher han de som skal bygge muskler og delta i konkurranser. Han driver Lillesand Treningsstudio Atletklubb og har ført frem mange dyktige atleter med gode resultater.

Sonja er ikke like opptatt av konkurranser, men hun er opptatt av seire i hverdagen.

Hun er utdannet Personlig Trener med spesialfelt på rehabilitering. Hun hjelpe deg med korrigering av treningen din i forhold til smerter. Opptrening av knær, ankler, vond rygg eller nakke, bekkenløsning, prolaps, fibromyalgi osv.  Hun kan hjelpe deg videre når du er ferdig til fysioterapaut, eller kan gjerne samarbeide med din behandler underveis og tilrettelegge treningen for deg videre.

-Jeg kan finne øvelser som ikke er smertefulle og tilpasse treningsprogram til dine utfordringer.

I tillegg jobber hun med mental trening som motivasjon, målsetting, treningsglede, mestringsfølelse. – Det handler om å lytte, gi gode råd og gode samtaler. Jeg prøver å hjelper folk til å ha det bedre i livet, både fysisk og psykisk. Det er en magisk følelse når man lykkes med det, sier Sonja.

Medaljer i konkurranser eller kunder som løftes etter håret og får et helt nytt selvbilde etter noen treningstimer på Lillesand Treningsstudio.

Gevinstene er vidt forskjellige, men betyr en hel del for mange enkeltpersoner.

– Å jobbe med kunder med utfordringer gir meg masse glede. Siw (Rovik, som du kan lese om et annet sted i dette magasinet) er et godt eksempel. For henne var det en enorm utfordring å starte med treningen her. Det å se hennes utvikling er den beste premien jeg kan få, og vi har mange «Siw´er» her, – masse gladhistorier, forteller Sonja.

De står på stødige bein, solid bygd på de to k´ene kvalitet og kompetanse.

– Det vi leverer skal være av høy kvalitet. Samtidig er vi hele tiden opptatt av å utvikle vår egen og våre ansattes kompetanse.

Kvalitetskravet gjenspeiles i utstyret som finnes i låven.

– Vi er vel en ulv i fåreklær når du ser treningsstudioet utenfra. Utstyret vi har fra Technogym er treningssentrenes Rolls-Royce, og vi henger ikke noe etter på teknologi. Heller tvert imot, sier Øystein Lillesand.

I tillegg til at Øystein og Sonja jobber fulltid, har de en personlig trener til som også har sin måte å jobbe på, så her skal det være mulig å finne en trener som passer for akkurat deg.

-akkurat nå har vi en strålende gruppe ansatte, vi har for tiden 14 dyktige instruktører, sier Øystein.

Vi er nøye på hvilke type mennesker vi har i jobb, og følger magefølelsen i stor grad. De som skal jobbe hos oss må ha en god aura og være voksne, stødig mennesker. Mange av de som jobber for oss er tidligere medlemmer som har vi headhuntet. Vi har enten gitt dem interne kurs eller sendt dem på diverse kurs og sertifiseringer.

– Dere to er ulike, instruktørene er ulike og det er også kundene. Men finnes den typiske Lillesand-kunden?

– Absolutt ikke. Her skal det være plass til alle. Alle som er her trener for å nå sine egne mål. Men flertallet trener for å ta vare på helsen sin. Dette handler om folkehelse.

– 21 år i år. Hvorfor kommer kundene hit igjen og igjen?

– Det må kanskje ha noe med trivsel å gjøre, sier de kledelig beskjedent. – Vi prøver å ta vare på alle som har kommet innenfor dørene. Da skal vi være synlige og til stede for alle.